2015

Skolans nya rektor Anna Magnusson har knappt blivit varm i kläderna innan det beslutas att en biträdande rektor ska anställas. Valet faller på Mårten Odhner, som hälsas varmt välkommen även han.

2013

Den anrika fotbollsturneringen byter skepnad, och ändras till en fotbollsdag. Syftet med detta är att skapa fler vinnare.

Eleverna i årskurs 4-6 får lov att delta i ett dansprojekt under en veckas tid.

2009

Till slut händer det som ingen trodde skulle hända, skolans egen lilla festival Tullipop drabbas för första gången i historien av dåligt väder.

2007

Skolan vinner för andra gången första pris i Skolutmaningen. Denna gång köper skolan in en klätterställning, som byggs upp på framsidan.
I sann IT-anda får skolan en datasal.
Paviljongen på skolgården tas över av dagiset.

2000 - 2005

En hittills sista cabaret spelas upp, temat är Dåtid-nutid-framtid.
Skolans fotbollsturnering, döpt till "Boussard Cup", startar, och lever sedan vidare i olika uppgraderade varianter under många år.

2016

Skolan får en ny skolsköterska, Lena Mårsén, som tar över jobbet att styra om tårarna.

Tulljoggen genomförs för andra gången och det känns som att vi kommit in i andra andningen.

2014

Vinteridrottsdagen ser ut att bli vit men drabbas av snöbrist, milt uttryckt. Konstfruset på Gubbängen räddar lite av vinterkänslan.

2012

Den traditionella vinteridrottsdagen flyttas från Zinkensdamm till Gubbängen, det är ett lyckat drag och en eventuell återkomst till Zinken läggs tillsvidare på is.

2010

Fotbollsturneringen genomgår ytterligare en förändring, klasslag slopas för att ersättas av årskurslag. Tjejer och killar spelar för sig, en halvlek var, varefter man räknar ihop de båda halvlekarna till ett gemensamt slutresultat.

2008

Ett av skolgårdens största träd tappar livssugen och ramlar ner. Dessvärre landar kolossen på linbanan som i alla år har funnits på baksidan och en epok går i graven.

2006

Den andra årskullen med tre klasser slutar, vilket betyder att alla klasser återigen befinner sig i skolbyggnaden.