INSKOLNING FÖRSKOLEKLASS 2017

Välkomna till Tullgårdsskolan och förskoleklassen!

Till att börja med ska vi påminna om att skolan har planeringsdagar och är stängd fredag 11/8, måndag 14/8 och tisdag 15/8.

Inskolningen börjar med ett inskolningssamtal med er vårdnadshavare, där tiderna är utspridda på torsdag 10/8, måndag 14/8 och onsdag 16/8, se den information vi har skickat ut för just din tid. Barnen är inte med på detta samtal.

Skolan börjar med upprop på skolgårdens framsida (mot vattnet), onsdag 16/8 klockan 9:00. Förskoleklassen stannar kvar och går in sist av alla. I klassrummen har vi samling varefter vi avslutar dagen.

Inskolningen är utspridd under två dagar, torsdag 17/8 och fredag 18/8, där varje barn har ett pass per dag, antingen för- eller eftermiddag. Förälder eller annan närstående person ska vara tillgänglig under inskolningsperioden, men behöver bara närvara vid behov. Från och med måndagen den 22/8 går barnen sina ordinarie tider.

Väl mött!