BREV FRÅN BITRÄDANDE REKTOR MÅRTEN

Hej stora och små Tullgårdare!

Avslutningen den 9 juni för alla elever kommer även bli avslutning för mig på Tullgårdsskolan eftersom jag nu kommer sluta till sommaren. Från augusti kommer jag istället för skola arbeta med yrkeshögskoleutbildningar och någon annan biträdande rektor kommer ta min plats här på Tullgårdsskolan. Lite drygt två år var jag med er i sol,  regn, rusk, snökaos, Tullipop, undervisning, utflykter, rockgrupper, föräldraråd, öppna hus, fantastiska avslutningar, samlingar med mera, med mera. Tullgårdsskolan är en fantastisk skola som ger fantastiska skolupplevelser både för lärare, föräldrar och elever. Jag hoppas att jag på något sätt har kunnat bidra till några av de upplevelserna.

Tack för mig och den här tiden!

Biträdande Rektor
/Mårten        

Dela:
Kategorier: