Traditioner

Tull OS

Tull-OS är en friluftsdag som innebär en klass- och åldersöverskridande samarbetsdag.

Man blandas i 20 olika lag med deltagare från alla klasser och löser tillsammans olika uppgifter under dagen. Tull-OS går av stapeln maj/juni varje år och präglas av samarbete, glädje och åldersintegrering. All verksamhet är förlagd utomhus i skolans närhet och man är tillsammans med sitt lag och lagledare hela dagen.

Denna dag är mycket uppskattad och ett led i arbetet med ”den goda förebilden” (t ex fadderverksamhet).

TulliPop

I slutet av vårterminen så har vi årets stora rockfestival. Det hela utspelar sig på skolgården i sann festivalanda. Alla skolans aktiva rockgrupper uppträder.

Som alla andra rockfestivaler så har vi en stor utomhusscen där vi har uppträdanden av alla de slag, t ex skolans rockband, föräldraband, personalband o s v. Man kan också äta god mat, fika, köpa lotter och göra en massa annat skoj som hör en festival till.

Tulljoggen

På våren har vi en nystartad tradition sedan 2015 som vi kallar Tulljoggen. Barnen får då jogga eller gå en sträcka längs med Årstaviken.