Ansökan om plats

Information om hur du ansöker om plats på Tullgårdsskolan för elev

Du kan ansöka om plats på Tullgårdsskolan på följande sätt:

• Under ordinarie ansökningsperiod, 15 januari-15 februari, via Stockholm stad.
  • Utanför ordinarie ansökningsperiod, via blankett som du fyller i och postar till Tullgårdsskolan.

Ordinarie ansökningsperiod är 15 januari-15 februari. Under denna period söker du plats via Stockholms stads hemsida. Där skriver du in alla upgifter digitalt.
Om du söker plats utanför denna period behöver du skriva ut en blankett. Du fyller i alla uppgifter och postar den till Tullgårdsskolan. Observera att samtliga vårdnadshavare ska skriva under.

Ifylld blankett postas till:

Tullgårdsskolan
Tullgårdsgatan 2
116 68 Stockholm

Guide för att söka skola, ordinarie ansökningsperiod 15 jan-15 feb, Stockholms stads webbplats >

Ansökan om plats för elev i Tullgårdsskolan, utanför ordinarie ansökningsperiod (pdf, 50 kB)