2017

Skolans tredje rektor genom tiderna tar över, Malin Bergalw, som tillträder officiellt i januari.  Hon hälsas varmt välkommen till Tullgårdsskolan!

2015

Skolans nya rektor Anna Magnusson har knappt blivit varm i kläderna innan det beslutas att en biträdande rektor ska anställas. Valet faller på Mårten Odhner, som hälsas varmt välkommen även han.

2013

Den anrika fotbollsturneringen byter skepnad, och ändras till en fotbollsdag. Syftet med detta är att skapa fler vinnare.

Eleverna i årskurs 4-6 får lov att delta i ett dansprojekt under en veckas tid.

2000 - 2005

En hittills sista cabaret spelas upp, temat är Dåtid-nutid-framtid.
Skolans fotbollsturnering, döpt till "Boussard Cup", startar, och lever sedan vidare i olika uppgraderade varianter under många år.

2016

Skolan får en ny skolsköterska, Lena Mårsén, som tar över jobbet att styra om tårarna.

Tulljoggen genomförs för andra gången och det känns som att vi kommit in i andra andningen.

2014

Vinteridrottsdagen ser ut att bli vit men drabbas av snöbrist, milt uttryckt. Konstfruset på Gubbängen räddar lite av vinterkänslan.

2012

Den traditionella vinteridrottsdagen flyttas från Zinkensdamm till Gubbängen, det är ett lyckat drag och en eventuell återkomst till Zinken läggs tillsvidare på is.

2006 - 2010

2006
Den andra årskullen med tre klasser slutar årskurs sex, vilket betyder att alla klasser återigen får plats i skolbyggnaden.